Серия от реакции на институциите, след като в Тази сутрин“

...
 Серия от реакции на институциите, след като в Тази сутрин“
Коментари Харесай

След репортаж по bTV: Как ще бъдат затегнати мерките срещу продажбата на райски газ?

 

Серия от реакции на институциите, откакто в „ Тази заран “ разказахме по какъв начин на оградата на елитно столично учебно заведение популяризират продажба на божествен газ.

Общината и полицията дадоха обещание по-засилен надзор към учебните здания в целия град.

Продава ли се божествен газ на малолетни?

 Полицай почина при преден удар в Старозагорско България 1 мин. Полицай почина при преден удар в Старозагорско  Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “ Съдържание от партньори 3 мин. Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “  bTV под прикритие откри: Непълнолетни могат елементарно да си купят божествен газ България 2 мин. bTV под прикритие откри: Непълнолетни могат елементарно да си купят божествен газ  Реклама на медикаменти с присъединяване на Ангел Кунчев – подправена вест България 1 мин. Реклама на медикаменти с присъединяване на Ангел Кунчев – подправена вест  „ Изведнъж се появи очертание на дете “: Дрон откри в гора изчезнало момиченце (СНИМКИ, ВИДЕО) Светът 2 мин. „ Изведнъж се появи очертание на дете “: Дрон откри в гора изчезнало момиченце (СНИМКИ, ВИДЕО)  Спешно секцио в 32-ра седмица: Лекари от две лечебни заведения избавиха родилка и бебето ѝ България 3 мин. Спешно секцио в 32-ра седмица: Лекари от две лечебни заведения избавиха родилка и бебето ѝ  Изчезването на 2-годишната Данка в Сърбия: Повдигнаха обвиняване за ликвидиране на двама мъже Светът 2 мин. Изчезването на 2-годишната Данка в Сърбия: Повдигнаха обвиняване за ликвидиране на двама мъже  Полицай почина при преден удар в Старозагорско България 1 мин. Полицай почина при преден удар в Старозагорско  Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “ Съдържание от партньори 3 мин. Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “  bTV под прикритие откри: Непълнолетни могат елементарно да си купят божествен газ България 2 мин. bTV под прикритие откри: Непълнолетни могат елементарно да си купят божествен газ  Реклама на медикаменти с присъединяване на Ангел Кунчев – подправена вест България 1 мин. Реклама на медикаменти с присъединяване на Ангел Кунчев – подправена вест  „ Изведнъж се появи очертание на дете “: Дрон откри в гора изчезнало момиченце (СНИМКИ, ВИДЕО) Светът 2 мин. „ Изведнъж се появи очертание на дете “: Дрон откри в гора изчезнало момиченце (СНИМКИ, ВИДЕО)  Спешно секцио в 32-ра седмица: Лекари от две лечебни заведения избавиха родилка и бебето ѝ България 3 мин. Спешно секцио в 32-ра седмица: Лекари от две лечебни заведения избавиха родилка и бебето ѝ  Изчезването на 2-годишната Данка в Сърбия: Повдигнаха обвиняване за ликвидиране на двама мъже Светът 2 мин. Изчезването на 2-годишната Данка в Сърбия: Повдигнаха обвиняване за ликвидиране на двама мъже

С усети или без - в онлайн магазина, към който ни препращат QR кодовете, разлепени на Втора Английска гимназия, откриваме голям избор.

Десетки предложения с разнообразни усети и разнообразни количества.

Столичната община с ограничения за предварителна защита против използването му

За задачите на репортажа звъним на един от посочените телефони в уеб страницата.

Мъжът по телефона ни изяснява, че може да ни доставят до 30 минути на всеки посочен от нас адрес в София.

Сами споделяме, че нямаме навършени 18 години. А поради това мъжът желае от нас да намерим пълновръстен компаньон.

Уговорката е да изпратим адреса като известие във Вайбър.

Въпреки обещанието за доставка, мъжът от уеб страницата схваща кои сме и стопира връзката. Не дава отговор и на предлагането ни за изявление.

Според съществуващия сега закон - райският газ е неразрешен, само че на избрани места.

Забранена е продажбата и използването на диазотен оксид и пълнители за него, в това число онлайн, на лица под 18 години на територията на детски градини, учебни заведения, общежития за възпитаници и лечебни заведения, на спортни прояви и публични мероприятия, проведени за деца и възпитаници, както и на закритите публични места, включително и нощни заведения и клубове.

Засилват защитата към образователните заведения

В края на юли депутатите одобриха възбрана за продажба на божествен газ и пълнители - в това число и през онлайн уеб сайтове - за всички, без значение от възрастта. Текстовете събраха болшинство на първо четено, само че до второ и дефинитивно приемане по този начин и не се стигна.

Целия репортаж вижте във видеото.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР